Здравейте, посетител! [ Регистрация | Входrss  |  tw  |  fb

Нова обява

А сега Промоции – нова категория в онлайн магазина за детски играчки Kristaltoys.

| Блог | 08/10/2013

Приятели, искам да Ви запозная с добавянето на нова категория за продукти в онлайн магазина за детски играчки Kristaltoys.
Става въпрос за категорията „А сега Промоции”. Тя за Ваше улеснение се намира най-отгоре в раздела за категории на продуктите. В смисъл е видима и бързо разпознаваема. В тази категория ще бъдат включвани само продукти в режим на промоция. Такива, които по една или друга причина са с чувствително намалена цена. Тези продукти ще бъдат там до изчерпване на количеството им.
Причината за това намаление не е ни най-малко в качеството на продуктите. Става въпрос за напълно нови, качествени и годни продукти. Често там ще бъдат включвани и продукти нов внос или сами по себе си нови продукти.
Главната причина за корекцията в цените на включените в промоция продукти са главно финансови.
Но търговската дейност е една от дейностите с най-висока степен на риск, който се носи от търговците – собствениците на продуктите.
Другата причина е най-вероятно и конкуренцията. Когато се навлезе в спиралата на намаляване на цената – просто няма край този процес. Като негов завършек са цените на продуктите включени в новата категория „А сега Промоции”.
Следващата причина е и тъй наречената „Корпоративна социална отговорност”. Става въпрос, за фирми, които могат да си позволят да направят много сериозна корекция на цените в посока надолу и в интерес на своите клиенти. Защото все пак бизнесът, и то отговорният такъв, не може да си играе на котка с мишка със своите клиенти. По – скоро бизнесът и клиентите са в една лодка, образно казано, и ползите са взаимни и за двете страни – и за клиентите, и за бизнеса.
Приятели, толкова мога да Ви кажа накратко за добавянето на нова категория за продукти в онлайн магазина за детски играчки KRISTALTOYS.
Можете да я посетите и да се уверите лично за сериозните ценови бонуси, които можете да получите.
Нови продукти ще бъдат добавяни редовно и това няма да бъде еднократен акт. Ако обичате промоциите и сериозните реални намаления още веднъж Ви съветвам да посетите онлайн магазина за детски играчки KRISTALTOYS и се уверите в това. Ако смятате, че ще ви бъде по-удобно, можете да се информирате за новодобавяните продукти в промоция и на фейсбук страницата ни – www.facebook.com/pages/-KRISTALTOYS/327059343973.
Ако сте или станете наши фенове, това информиране за текущи промоции ще бъде автоматично.
Успехи Ви желая и повече реални промоции! Можете да зарадвате и Вашите приятели и познати като им споделите тази възможност за изгодни покупки на детски играчки.

Сподели:
Share this page via Email Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Няма етикети

745 прегледа общо, 2 днес

  

Оставете коментар

Категории

Реклама

  • Детски играчки
  • Онлайн мол
  • Ad 3
  • Ad 4

Shop clever. Cashback world