Купувам земеделска земя всички землища в Община Горна Малина

Купувам земеделска земя всички землища в Община Горна Малина КУПУВА и НАЕМА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ на НАЙ – ВИСОКИ ЦЕНИ в ЦЯЛАТА СТРАНА Априлово, Байлово, Белопопци, […]
63 total views, 0 today

Купувам земеделска земя всички землища област Силистра

Купувам земеделска земя всички землища област Силистра КУПУВА и НАЕМА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ на НАЙ – ВИСОКИ ЦЕНИ в ЦЯЛАТА СТРАНА Общините Алфатар, Главиница, Дулово, Кайнарджа, […]
118 total views, 0 today

Купувам земеделска земя всички землища област Русе

Купувам земеделска земя всички землища област Русе КУПУВА и НАЕМА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ на НАЙ – ВИСОКИ ЦЕНИ в ЦЯЛАТА СТРАНА Общините Борово, Бяла, Ветово, Две […]
95 total views, 0 today