Здравейте, посетител! [ Регистрация | Входrss  |  tw  |  fb

Нова обява

Бизнес борса

| Блог | 24/08/2013

Приятели, тъй като една немалка част от нашата активност е свързана с различни бизнес начинания, ние от Обяви-България решихме да отговорим адекватно на тази действителност.
Оказа се, че до момента в нашия сайт за обяви е имало една не малка празнота. Просто е липсвала възможността да се подават точно такива обяви с определена тематична бизнес насоченост. Това естествено е било и неудобство и за самите клиенти на сайта за обяви, тъй като те не могат да се ориентират бързо и правилно при положение, че не е имало тези категории за определени обяви.
И така нека Ви е честита новата категория – Бизнес борса. Тя е с няколко тематични подкатегории.
Първата от тях е Freelance. В тази подкатегория могат да се подават и търсят обяви от свободни компютърни специалисти. Всеки в своята си област и със своите си умения и способности.
Втората подкатегория е Multi-Level Marketing. В тази категория могат да се пускат и търсят обяви, свързани с, бих казал, явлението Multi-Level Marketing. Немалко и различни са фирмите, занимаващи се с този вид бизнес. Немалко са и неговите клиенти. За някои от участниците в него Multi-Level Marketing-а се явява и призвание. Така че този категория е едно немалко удобство.
Третата подкатегория е Купувам бизнес. Въпреки кризата някои от нас успяват да се справят и по-добре и към момента са на тема разширение на бизнеса и допълнителни инвестиции. За тях е именно тази нова подкатегория.
Четвъртата подкатегория е Продавам бизнес. В тази подкатегория могат да намерят място всички предложения на онези от Вас, които по една или друга причина искат да се разделят с досегашното си бизнесначинание и евентуално да го заменят с ново. Доста са хората, които искат да продадат своя бизнес. Може би грешат, а може би не. Въпрос на анализ и късмет.
Петата подкатегория е Съдружие. Една наистина интересна подкатегория. Тя дава възможност за всички, които са склонни да работят в съдружие, успешно да намерят своите нови съмишленици и да продължат напред заедно. Успешно естествено.
Шестата подкатегория е Търся изпълнител. В нея предполагам ще можете да намерите своя изпълнител.
Седмата подкатегория е Търся финансиране. Доста актуална тема напоследък. Много от успешните идеи в самото си начало са имали и са получили финансиране. В тази връзка съществуват и бизнес ангелите и различните други форми на първоначално финансиране на стартиращи бизнеси.
Осмата подкатегория е Франчайз. Една доста стара и успешна форма за правене на бизнес. Не е нужно да измисляте нищо. Необходимо е да сте достатъчно сериозни и успехите са гарантирани. Тук се надявам да си дадат среща и предлагащите и търсещите сериозен бизнес.
Според мен тази нова категория Бизнес борса с нейните осем подкатегории ще бъде в голямо улеснение и на предлагащите, и на имащите предложения и на търсещите такива.
Аз пожелавам успехи и на двете категории нейни ползватели. Успех Приятели!

Сподели:
Share this page via Email Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Няма етикети

981 прегледа общо, 2 днес

  

Оставете коментар

Категории

Реклама

  • Детски играчки
  • Онлайн мол
  • Ad 3
  • Ad 4

Shop clever. Cashback world