Здравейте, посетител! [ Регистрация | Входrss  |  tw  |  fb

Нова обява

Нова функционалност на сайта obiavi-bulgaria

| Блог | 27/07/2014

С появата си всеки един проект може би е отличен, но с течението на времето се налагат и някои подобрения, които могат да се направят и са необходими.
Различни са начините, по които можем да си бъдем полезни. Самите потребители на услугите, предлагани от сайта obiavi-bulgaria са различни. А и средата, в която функционира самият сайт има своите закономерности, които тя изисква и на които тя самата се подчинява.
Накратко, за да се съобразим с горното, решихме да добавим и още една допълнителна функционалност в нашия сайт. Става въпрос за секцията „Партньори”. В нея заинтересувани сайтове от други области или подобни на нашия могат да предложат да се публикува информация за тях, придружена от линк към въпросния сайт. По този начин потребителите на сайта obiavi-bulgaria ще получат в една кратка и ясна форма информация, която най-вероятно ще представлява интерес за тях. Самите сайтове, предложили тази информация, ще получат още една възможност да популяризират своята дейност и то на много разумни условия – реципрочна размяна на банери. Една чудесна възможност да си бъдем полезни, всички ние, които искаме да предложим на потребителите още един начин те да стигнат или поне се приближат до онова, което желаят.
Аз лично смятам това за справедливо и почтено. Винаги, когато се стремиш към нещо, има не само скъпоструващи и не чак дотам ефективни решения, но и безплатни такива, вършещи чудесна работа на всички страни, участващи в тях. И на самите потребители, които ползват една по завършена услуга, и на самите собственици на сайтове с различна тематика, получаващи възможност за популяризиране само и единствено срещу така да се каже лично участие, т.е. даваш възможност при теб да се публикува банер и получаваш такава възможност също.
Надявам се всички да оцените подобаващо новото ни предложение, насочено именно към всички Вас.
Възползвайте се максимално от новата функционалност на сайта obiavi-bulgaria.com Ние сме на Ваше разположение!
Пожелавам на всички успехи в начинанията!

Сподели:
Share this page via Email Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Няма етикети

12321 прегледа общо, 31 днес

  

Оставете коментар

Категории

Реклама

  • Детски играчки
  • Онлайн мол
  • Ad 3
  • Ad 4

Shop clever. Cashback world