Здравейте, посетител! [ Регистрация | Входrss  |  tw  |  fb

Нова обява

Споделено пътуване

| Блог | 02/07/2014

В днешния забързан и модерен свят все повече се налага да се пътува в една или друга посока. Без автомобил или обществен транспорт и най-елементарните нужди се превръщат в непреодолими препятствия. Това от една страна. От друга страна да имаш свой автомобил вече се превръща в доста голям лукс. Не са никак малко и самите разходи, свързани с поддръжката на такъв. И ако се справиш с всички предизвикателства и препятствия по самата поддръжка на автомобила, идва за решаване и проблема с паркирането му в големите градове. Не навсякъде това е възможно и удобно. Дебнат те немалки финансови санкции за неправилно паркиране. И за капак автомобила ти се извозва на доста неудобно място, от където трябва да си го вземеш.
На фона на всичко това има една набираща обороти и скорост идея. Споделеното пътуване. Не е разумно да се правят разходи за транспорт на едно лице в една посока при положение, че те могат да бъдат разделени на двама или повече лица. Просто малкия проблем в случая е как да се свържат лицата, пътуващи по един маршрут по едно и също време.
Това естествено може да стане само с определена активност и от двете страни – и от страна на собственика на моторното превозно средство, т.е. собственика на автомобила, и от страна на нуждаещия се от въпросната кола.
Сайта за безплатни обяви разкри нова секция, където да се публикуват такива обяви. В тази секция, за споделено пътуване, Ви съветвам смело да пишете за Вашите нужди. Дали предлагате място или места в личния си автомобил или търсите такива. Можете смело да пишете и за нужната Ви дестинация – в населеното място, до друго населено място или в чужбина, по която обичайно пътувате. Ако не на часа, днес, през седмицата, то в един по-късен момент теоретично Вашата обява ще бъде прочетена и ще получите обаждане или мейл. И остава вече персонално да уговорите нещата както за Вас е най-удобно.
Бъдете практични – използвайте споделеното пътуване!
Аз лично Ви пожелавам успешно споделено пътуване във Вашата посока.

Сподели:
Share this page via Email Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Няма етикети

761 прегледа общо, 1 днес

  

Оставете коментар

Категории

Реклама

  • Детски играчки
  • Онлайн мол
  • Ad 3
  • Ad 4

Shop clever. Cashback world