Здравейте, посетител! [ Регистрация | Входrss  |  tw  |  fb

Нова обява

Нови категории в Обяви България

| Блог | 28/07/2013

Приятели искам да Ви запозная с новодобавените категории в сайта за популяризиране на безплатни обяви www.obiavi-bulgaria.com.
Става въпрос за едно допълнително удобство за ползващите сайта, за да има по-голяма яснота и диверсификация на подаваните обяви.

Често се налага да се публикуват определени съобщения по най-различни теми. Това до този момент нямаше как да стане и поради тази причина вече в сайта е добавена категорията “Съобщения”. Нея можете да я откриете на този линк – https://obiavi-bulgaria.com/kategoriya/saboshteniq/. В тази категория са добавени и следните подкатегории: “Покани, съобщения”; “Изгубени, откраднати” и “Подарявам”. Все пак се случват тези неща, а има и достатъчно добри хора и поради тази причина е хубаво да съществува възможността този, който е намерил нещо да се свърже и да го предаде на законния му собственик. Немалко са случаите и когато подарявайки на някого домашен любимец е най-добрият начин да се погрижим за него. Излишно е да споменавам колко са радостни и двете страни при едно такова стечение на обстоятелствата.
Също така не са малко  и хората, които разделяйки се с дрехите, обувките и други предмети от бита си, искат да ги предоставят на някого за допълнително ползване, а не просто да ги изхвърлят. В някои държави има организации, които събират непотребните вещи от техните собственици и ги предоставят на нуждаещите се.
Другата добавена категория е “Бартер”https://obiavi-bulgaria.com/kategoriya/barter/. Времената са такива, че често това е един от начините да разрешим наша необходимост. Дадена вещ, непотребна за нас, може да заживее втори живот и да служи прекрасно на новия си собственик още дълго време. Често бартера е и основно хоби на определени хора. По този начин сайта  www.obiavi-bulgaria.com допринася за удовлетворяване на търсенията.
Следващата добавена категория е “Лодки, яхти, джетове”https://obiavi-bulgaria.com/kategoriya/lodki-qhti-dgetove/. Все пак е лято и е хубаво да се даде възможност на всички, които се интересуват от  Лодки, яхти, джетове по-бързо да намерят това, което търсят – да купят, продадат или наемат лодка, яхта или джет.
Пожелавам приятно и удобно ползване на сайта за популяризиране на безплатни обяви www.obiavi-bulgaria.com.

Сподели:
Share this page via Email Share this page via Facebook Share this page via Twitter

       

901 прегледа общо, 1 днес

  

Оставете коментар

Категории

Реклама

  • Детски играчки
  • Онлайн мол
  • Ad 3
  • Ad 4

Shop clever. Cashback world