Здравейте, посетител! [ Регистрация | Входrss  |  tw  |  fb

Нова обява

centro.bg – различният онлайн мол

| Блог | 23/07/2014

От самото си началото на centro.bg ние имаме голям прогрес! Стараем се при нас да продават максимално много търговци, което да направи избора на продукт още по лесен за нашите клиенти , разбира се, по-важното е, че клиентите ни не чакат затова екипът ни следи всички поръчки и продажби.
Нашата цел е да бъдем креативни , клиентите на нашите търговци да имат възможност да избират луксозни и уникални продукти. С тази цел ние създадохме centro.bg като се стремим в нашият онлайн мол да добавяме открояващи се продукти , които да привличат всеки поглед . Ние работим по начин по които засенчваме всички . centro.bg е величествен онлайн мол създаден от млад и динамичен екип от невероятни професионалисти с маниакално старание към прецизност и усет за красота .Стараем се всички наши клиенти да се чувстват различни и уверени в избора си . Обслужване при нас е лично, приятелско, с единственна цел да помогнем по всякакъв начин на клиентите на нашите търговци, по начин по които ние самите бихме искали да бъдем обслужвани. Причината за всичко това е фактът, че за нас centro.bg не е просто бизнес, а колкото и изтъркано да звучи той е сбъдната мечта. Да, понякога и ние бъркаме,но винаги правим всичко по силите си да се реваншираме, защото за нас клиентите и търговците са на първо място !
И това не е всичко за разлика от други онлайн магазини , ние изцяло премахваме риска от онлайн пазаруването ,при нас вие поръчвате лесно и плащате сигурно и не само това , но, ако дадена дреха не Ви става, ако не отговаря на вашите очаквания или просто не се възприемате с нея – няма абсолютно никакъв проблем да я заменим с друг размер, друг артикул или просто да си я приемем обратно и да възстановим сумата ,която сте заплатили. Това означава, че единственият недостатък на поръчването на дрехи по Интернет, че не можете да ги пипнете и да ги пробвате вече е решен! И ето колко е лесно да избираш продуктите с удобство от дома си в centro.bg…
от Благовеста Петкова

Сподели:
Share this page via Email Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Няма етикети

913 прегледа общо, 1 днес

  

Оставете коментар

Категории

Реклама

  • Детски играчки
  • Онлайн мол
  • Ad 3
  • Ad 4

Shop clever. Cashback world